Σε απολογία Παναθηναϊκός και Ατρόμητος

Στο… σκαμνί του αθλητικού δικαστή θα καθίσουν την Παρασκευή (12/1) Παναθηναϊκός και Ατρόμητος που κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στους αγώνες με Πλατανιά και Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: «Βάσει των αναφερομένων στο από 08/01/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 08/01/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων Σμ.-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 2 περ. α΄, β΄ και ε΄, 3 περ. α΄ και στ΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 07/01/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 07/01/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Πλατανιάς.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 1  εδ. α΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα