Σε δόσεις οι συναντήσεις με τους πρυτάνεις

Συναντήσεις με πρυτάνεις θα έχει σήμερα, αύριο και την ερχόμενη Τετάρτη, ο υπουργός Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλος έπειτα από την πρόσκληση σε διάλογο που απηύθυνε προς τους πρυτάνεις των Ιδρυμάτων, που συμμετέχουν στη διαθεσιμότητα, προκειμένου, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, «η Πολιτεία και το Υπουργείο να τους συνδράμει στη διαδικασία της διοικητικής αναδιάρθρωσης, που πρέπει να ακολουθήσουν».

Ειδικότερα, σήμερα από τη μία μετά το μεσημέρι, ο κ. Αρβανιτόπουλος θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σίμο Σιμόπουλο, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνο Γάτσιο και του Πανεπιστημίου Πατρών, Γιώργο Παναγιωτάκη

Αύριο, Σάββατο, στις 11 το πρωί, θα συναντηθεί με τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόση Πελεγρίνη και την ερχόμενη Τετάρτη με τους πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μυλόπουλο, του Πανεπιστημίου Κρήτης Ευριπίδη Στεφάνου και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιάννη Μεσσήνη.

Επίσης, αύριο, ο κ. Αρβανιτόπουλος, θα συναντηθεί με τους προέδρους των συλλόγων των διοικητικών υπαλλήλων Ιδρυμάτων, που συμμετέχουν στη διαθεσιμότητα, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες διαιδρυματικής κινητικότητας και επανατοποθέτησης των περισσοτέρων σε φορείς του δημοσίου, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα