Σε δύσκολη θέση ο Νίκος Γκουλής

Τελικά τίποτα δεν είναι αυτονόητο στο ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ φαίνεται πως «τραβάει» τα ίδια με τον περσινό Άρη. Δεν μπορεί να κερδίσει την άνοδο μόνο με τη φανέλα! Αποδεικνύεται πως χρειάζεται προσαρμογή στην κατηγορία. Μόνο η ΑΕΚ τα κατάφερε άνετα στις μικρές κατηγορίες, αλλά το βάρος της φανέλας ήταν διαφορετικό. Όπως διαφορετικός ήταν και ο προγραμματισμός.

Ο φετινός ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά και μετά ήταν δύσκολο να ανακάμψει. Ο Νίκος Γκουλής δεν μπόρεσε να αντιστρέψει το κλίμα, παρά μόνο να φέρει κάποιες νίκες στα πρώτα του παιχνίδια. Μετά, όμως, άρχισαν πάλι οι γκέλες και οι Κρητικοί μετά την ήττα από τα Ζωνιανά, έχασαν και από την Τριγλία Ραφήνας. Ίσως μάλιστα αυτό το αποτέλεσμα να σημάνει και το τέλος του Γκουλή από την τεχνική ηγεσία των «μελανόλευκων».

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ τα έχει βάλει κάτω και προσπαθεί να κάνει δύο πράγματα. Πρώτον, να δει τι φταίει και δεύτερον να κάνει τον σωστότερο προγραμματισμό προκειμένου του χρόνου η ομάδα να μπει δυνατά από την αρχή και να καθαρίσει την άνοδο με το καλημέρα, όπως φέτος ο Άρης.

Όσον αφορά στη φετινή χρονιά, προφανώς και υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά στον ΟΦΗ δεν τρέφουν αυταπάτες. Σίγουρα μία νίκη επί του Ιωνικού την επόμενη αγωνιστική θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα, αλλά πλέον η απόσταση που πρέπει να καλυφθεί είναι μεγάλη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα