Σε κατάσταση έκστασης Λάζαρος, Λιβάγια, κρατάνε την ΑΕΚ ψηλά

Απίστευτη μπάλα από την ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία. Εκεί που άλλες χρονιές ο κόσμος της Ένωσης έβλεπε την ομάδα του να “βαλτώνει” σε τέτοιου είδους ματς, χθες στο Περιστέρι είδε με τις ποιοτικότατες προσθήκες από τον πάγκο – Γκάλο, Λιβάγια, Λάζαρος – μία ομάδα να πιέζει, να αποδίδει και να είναι αποτελεσματική.

Ιδίως Λιβάγια και Χριστοδουλόπουλος έδωσαν πνοή και μετά από πάρα πολλά χρόνια η ΑΕΚ έπαιξε ένα ποδόσφαιρο πίεσης κόντρα σε ομάδα χαμηλότερου βεληνεκούς επιζητώντας το αποτέλεσμα, παρά το ότι προερχόταν από εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη το βράδυ. Πολλά μαζεμένα θετικά μηνύματα, τόσο όσον αφορά στη φυσική κατάσταση και στην ποιότητα, όσο και στη θέληση, το πάθος και την αποφασιστικότητα.

Η ΑΕΚ νίκησε με πέναλτι που δεν ήταν, αλλά ξέχωρα από το διαιτητικό λάθος έβγαλε μία διάθεση που έδειξε πράγματα. Φέτος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, καθώς λάθη γίνονται υπέρ όλων των ομάδων και όχι μόνο υπέρ ενός. Επίσης, ο διαιτητής επί 80 λεπτά δεν έδειξε διάθεση να “σπρώξει” την ΑΕΚ, το κάθε άλλο, ανεχόταν το σκληρό παιχνίδι της Λαμίας, ενώ με “γυμνό μάτι” φάνηκε πως ο Λιβάγια ανατράπηκε πάνω στη γραμμή.

Αυτό που πρέπει να προβληματίσει τον Χιμένεθ είναι πως σε κλειστές άμυνες, ο Κλωναρίδης και ο Μπακασέτας δυσκολεύονται να βγάλουν στο χορτάρι την ποιότητά τους και μάλλον θα έπρεπε να έχει βάλει στο ροτέισον παίκτες όπως ο Τρίστανσον και ο Πατίτο που έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα