Σε ουδέτερο γήπεδο το Απόλλωνας-Ολυμπιακός

Δεν θα πραγματοποιηθεί στη Ριζούπολη το παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων της πρώτης φάσης του θεσμού. Ο χλοοτάπητας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένος κι έτσι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου να γίνουν έργα ανακατασκευής κι έτσι το γήπεδο θα μείνει κλειστό για 25 μέρες.

Αν η αποχή των ποδοσφαιριστών δεν πραγματοποιηθεί και το ματς διεξαχθεί κανονικά, τότε η ΕΠΟ θα πρέπει να βρει γήπεδο για να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση, η οποία έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ και του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης για το θέμα του γηπέδου “Γεώργιος Καμάρας”. Η προφορική συμφωνία επετεύχθη το βράδυ της Τρίτης, 8/12/2015 και τις επόμενες ημέρες θα αποτυπωθεί και εγγράφως.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε μετά τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Καλλιθέα το Σάββατο, 12/12/2015, η μη χρησιμοποίηση του αγωνιστικού χώρου για διάστημα περίπου 25 ημερών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την βελτίωσης της κατάστασης του χλοοτάπητα.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έστειλε σχετική επιστολή στην ΕΠΟ μέσω της οποίας ζητεί να οριστεί ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/12/2015) σε άλλο ουδέτερο γήπεδο, προκειμένου να διεξαχθεί με πλήρη ασφάλεια για τους αθλητές των δύο ομάδων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα