Σε πόλεμο Παππάς και MEGA: Σφοδρή παρέμβαση Καψή

ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Εντείνεται ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο MEGA και τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αφορμή για νέα παρέμβαση του Μανώλη Καψή στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA στάθηκε το “πηγαδάκι” που είχε ο κ. Παππάς με καναλάρχη την Κυριακή στο Προεδρικό Μέγαρο για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νίκος Παππάς ερωτήθηκε για αν θα κλείσει το MEGA και ο υπουργός Επικρατείας προανήγγειλε το κλείσιμο του καναλιού, ρίχνοντας κάθε ευθύνη στους ιδιοκτήτες του.

Η απάντηση από το σταθμό και άμεση ήταν και σφοδρή. Στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τον Σωτήρη Δανέζη, στο στούντιο μπήκε και ο Μανώλης Καψής ο οποίος εξαπόλυσε μύδρους κατά της κυβέρνησης.

“Νομίζω ότι το κυβερνητικό σχέδιο για να κλείσει το Μega ξεδιπλώνεται και αποκαλύπτεται. Νομίζω και οι πιο εύπιστοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο μοναδικός λόγος που γίνεται αυτός ο διαγωνισμός είναι για να πέσει “μαύρο” στο Μega. Ο μόνος λόγος για τον οποίο γίνεται αυτός ο διαγωνισμός είναι για να κλείσει το Μega. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός για να πέσει “μαύρο” στο κανάλι”, σχολίασε ο Μανώλης Καψής και συνέχισε:

“Αν θα μείνουν 500 οικογένειες χωρίς εισόδημα, αν θα μείνουν 500 εργαζόμενοι άνεργοι δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου τους κυβερνώντες. Το βασικό είναι επιτέλους μία υπόσχεση που δόθηκε, τουλάχιστον αυτή να τηρηθεί. Και το πιο ενοχλητικό είναι ότι όλοι σιωπούν. Εργοδοτικές οργανώσεις, εργοδότες, επιχειρηματίες, η Ένωση Συντακτών, δημοσιογραφικές οργανώσεις, τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, οργανώσεις πολιτών, όλοι σιωπούν. Για ορισμένους από αυτούς έχω την εντύπωση ότι ο λόγος είναι ο φόβος του γκουβέρμου. Από τη δικ μας πλευρά πάντως απαντούμε με την άδειά σας συνεχίζουμε. Όχι “μαύρο” στο Μega”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα