Σε Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα ο Θεοδωράκης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας για την ηγεσία του νέου φορέα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα, αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο.

Αύριο ο επικεφαλής του Ποταμιού θα βρεθεί στα Τρίκαλα, όπου στις 18.00 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Μισή ώρα αργότερα θα παραχωρήσει ανοιχτή συνέντευξη Τύπου με την συμμετοχή των πολιτών, ενώ στις 19.00 θα παρακολουθήσει στο Μουσείο Τσιτσάνη την εκδήλωση «Φτιάξε εσύ την #smartcity σου», όπου θα συζητήσουν για τις «Έξυπνες Πόλεις».

Κύριοι ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Σταύρος Κωνσταντινίδης, Βασίλης Χαρόπουλος και Κίμωνας Χατζημπίρος, ενώ θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ευαγγελία Σωτηρίου.

Το Σάββατο το πρωί στις 11 ο κ. Θεοδωράκης θα επισκεφθεί τον δήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη στο δημαρχείο της πόλης και στις 12.00 θα έχει ανοιχτή συνάντηση με φορείς, πολίτες και δημοσιογράφους στο ισόγειο του Θεάτρου ΟΥΗΛ. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Ανδρέας Γιουρμετάκης.

Τέλος το απόγευμα του Σαββάτου (18.00) ο Θεοδωράκης θα επισκεφθεί την Καρδίτσα όπου έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον δήμαρχο Φώτη Αλεξάκο κι εν συνεχεία θα επισκεφθεί την 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα