“Σημαντικός κρίκος για την οικονομία η πάταξη της διαφθοράς”

Στα χέρια του Aλέξη Τσίπρα βρίσκεται η ετήσια έκθεση για τη Δημόσια Διοίκηση που αφορά τα πεπραγμένα του 2015, μαζί με την έκθεση του Συντονιστικού Οργάνου.  μετά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός  με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.

Υποδεχόμενος την κ. Παπασπύρου στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τσίπρας την ευχαρίστησε και της ευχήθηκε:Οι προσπάθειες σας για την πάταξη της διαφθοράς, όσο και για τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό της δημόσιας δοίκησης να έχουν αποτέλεσμα, διότι είναι πολύ σημαντικός κρίκος, τόσο για την οικονομία, όσο και για την κοινωνία μας.

Από την πλευρά της η κ. Παπασπύρου τόνισε ότι ”το σημαντικό είναι ότι πλέον εμείς ενεργοποιήσαμε το Συντονιστικό Όργανο Ελέγχου και Επιθεώρησης”, για το οποίο τόνισε πως είναι ένα «εξαιρετικό όργανο, με όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά».

Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης σημείωσε ότι υπέβαλε στον πρωθυπουργό τις εκθέσεις (περίπου 500 σελίδων συνολικά) όλων των ελεγκτικών μηχανισμών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα