Σιγά-σιγά τον πείθει!

 

Η ΑΕΚ πέρσι δεν θέλησε να αποκτήσει τον Απόστολο Βέλλιο, έχασε την ευκαιρία να τον κάνει δικό της με ελάχιστα χρήματα. Αυτό, πάει πέρασε. Τώρα έχουμε 2016 και οι Κυπελλούχοι Ελλάδας κάνουν νέο προγραμματισμό και μέσα σε αυτόν συγκαταλέγεται ο επιθετικός του Ηρακλή.

Τα πράγματα είναι κάπως μπλεγμένα, ωστόσο η ΠΑΕ προσπαθεί να τα ξεμπλέξει με τον επικεφαλής των ενεργειών, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, να έχει φτάσει τα τρία ραντεβού με τους ανθρώπους του Ηρακλή και του παίκτη για να «κλείσει» το ντιλ. Με τον «γηραιό» όλα έχουν κανονιστεί, ωστόσο η ΠΑΕ Ηρακλής είναι «ακέφαλη» αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να γίνει περεταίρω διάλογος. Με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως, οι κουβέντες μπορούν να συνεχιστούν κανονικά.

Ο Πολ Κουτσολιάκος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο ΟΑΚΑ στην ανάπαυλα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και εξήγησε στον ηγέτη της Ένωσης πως ο ίδιος και ο πελάτης του έχουν ως προτεραιότητα το εξωτερικό. Από την πλευρά του, ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα της ΑΕΚ υπενθύμισε την ωραιότατη πρότασή του και εξήγησε στον μάνατζερ του Βέλλιο πως προορίζει τον 24χρονο στράικερ για βασικό «κανόνι» της Ένωσης και ότι καλό θα ήταν το ντιλ να τελειώσει άμεσα, διότι σε διαφορετική περίπτωση ο νέος προπονητής ίσως προλάβει να ζητήσει δικό του σέντερ φορ.

Για να δούμε αν η προοπτική της ΑΕΚ θα απασχολήσει στα σοβαρά τελικά τον Απόστολο Βέλλιο. Πάντως, όσο περνάει ο καιρός και όσο φανερώνει τη δυναμική της η «κιτρινόμαυρη» ομάδα, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα