Σιμόες: “Ψυχή και καρδιά για να περάσουμε την ΤΣΣΚΑ!”

Ο Αντρέ Σιμόες ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη γ’ προκριματική φάση του Champions League. Ο Πορτογάλος δηλώνει 100% έτοιμος και μιλά για τα μεγάλα παιχνίδια της ΑΕΚ με τη ρωσική ομάδα:

«Η αλήθεια είναι πως είχα πει ότι θα κληρωθούμε με την Μπριζ αλλά τι να κάνουμε; Όσο για την ΤΣΚΚΑ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και έτσι την αντιμετωπίζουμε. Ξέρουμε πως είναι το φαβορί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη».

-Έχετε αφομοιώσει αυτά που έχετε δουλέψει στην προετοιμασία στην Πολωνία;

«Νομίζω πως έχουμε αρχίσει να το κάνουμε. Μερικές φορές όταν είσαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορεί να το αντιληφθείς. Αλλά επειδή λόγω του τραυματισμού μου βρέθηκα απ’ έξω και έβλεπα, είδα πως πολλά πράγματα που μας διδάσκει ο προπονητής βγαίνουν στο γήπεδο και στο παιχνίδι. Δεν είναι βέβαια ότι πήραμε τα θετικά αποτελέσματα. Πολλές φορές τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν μετράνε. Αλλά εκτός από το αποτέλεσμα βλέπουμε και την προσπάθεια και τις οδηγίες που ακολουθούμε».

– Θεωρείς θετικό ή αρνητικό που το πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ είναι εντός έδρας και ποιο θεωρεί πως θα είναι το κλειδί γι αυτό το ματς;

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι θετικό ή αρνητικό. Εμείς επειδή έχουμε πολύ όρεξη γι αυτό το παιχνίδι, επειδή η ΑΕΚ έχει χρόνια να συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League, θα βάλουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας στον πρώτο αγώνα. Να τελειώσει το πρώτο ματς και μετά βλέπουμε πως θα πάνε τα πράγματα στον επαναληπτικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα