Σκίμπε για δύο ακόμη χρόνια και επίσημα!

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την Πέμπτη ο Μίκαελ Σκίμπε για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Εθνική μας ομάδα και με την ΕΠΟ. Ο Γερμανός θα λάβει πάνω από 900.000 ευρώ για τα δύο αυτά χρόνια και περιμένουμε με αγωνία την εικόνα που θα δείξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα θα μετάσχει στο νεοσύστατο θεσμό της UEFA με την ονομασία Nations Cup, ένα τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου του 2018 και θα ολοκληρωθεί στις  20 Νοεμβρίου του ίδιου έτους.  Το Εθνικό μας συγκρότημα θα μετάσχει στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας σε όμιλο των τριών ή των τεσσάρων ομάδων με πιθανούς αντιπάλους τις εξής χώρες: Ουγγαρία, Ρουμανία, Σκωτία, Σλοβενία, Σερβία, Αλβανία, Νορβηγία, Μαυροβούνιο, Ισραήλ, Βουλγαρία, Φινλανδία, Κύπρος, Εσθονία, Λιθουανία.

Αν η Ελλάδα τερματίσει στην πρώτη θέση του υπογκρούπ της, τότε θα προκριθεί στην ημιτελική φάση του θεσμού (5-6 και 9 Ιουνίου) και μαζί με τι άλλες τρεις ομάδες του γκρουπ θα παλέψει για ένα εισιτήριο για τα τελικά του Εuro. Παράλληλα, θα διεκδικεί το εισιτήριο της πρόκρισης κι από τους παραδοσιακούς προκριματικούς ομίλους.

Η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίκαελ Σκίμπε:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γερμανό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μίκαελ Σκίμπε για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο κ. Σκίμπε θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ε.Π.Ο.

Θα ακολουθήσουν, στις 13.00, η επίσημη παρουσίαση του από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Ε. Γραμμένο και η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών προς τα Μ.Μ.Ε. στα γραφεία της Ομοσπονδίας (αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα