«Σκατόψυχος»: Σε ποιον παρουσιαστή ειδήσεων τα «χώνει» ο Χάρρυ Κλύνν

 

Πρώτος τη λέξη «σκατόψυχος» ξεστόμισε στα social media ο παρουσιαστής, αναφερόμενος σε ένα πρόσωπο χωρίς να το ονοματίζει. Η απάντηση με την ίδια άσχημη λέξη ήρθε λίγη ώρα μετά δια στόματος του Χάρρυ Κλυνν, που επίσης αποκάλεσε «σκατόψυχο» τον Αντώνη Σρόιτερ.

 

«Σου φταίνε όλοι και όλα, για τα χάλια της δικής σου ζωής. Πάντα ευθύνονται οι άλλοι, εσύ δεν φταις σε τίποτα. Χαίρεσαι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος, γιατί έτσι πιστεύεις ότι παίρνει γεύση, από τη δική σου μιζέρια. Είσαι ο γνωστός σε όλους, Έλληνας “σκατόψυχος”. Κομμάτι αυτής της κοινωνίας, ευτυχώς μικρό. Ο άλλος λοιπόν, μπορεί να ξεπέρασε το πρόβλημα του, μπορεί και όχι. Εσύ πάλι, πάντα “σκατόψυχος” θα είσαι. Και την μιζέρια σου δεν θα την ξεπεράσεις ποτέ. Γιατί δεν έχεις μάθει να παλεύεις για το δικό σου καλό, αλλά για το κακό των άλλων. Περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν.. ;)» έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ!

 

«Καλά τα λες φίλε Αντώνη Σρόιτερ στον Έλληνα «σκατόψυχο» που «χαίρεται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος γιατί έτσι πιστεύει ότι παίρνει γεύση, από τη δίκη του μιζέρια» αλλά στο τέλος που απειλείς, «περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν…» γίνεσαι κι εσύ ένα μ’ εκείνον… Σκατόψυχος!» του απάντησε ο Χάρρυ Κλύνν.

 

ππππππππππππ

πππππππππππππππππππππππππ

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα