Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αδερφός γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας (εικόνα)

 

 

Ο θάνατος του αδερφού της, είναι κάτι που θα την πονάει για πάντα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της εξήγησε τον λόγο που βάφτισε Νίκο τον γιο της, ως φόρο τιμής στον αγαπημένο της αδερφό που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Τα όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά η Ελένη Πέτα πραγματικά συγκλονίζουν.

«Το δυσκολότερο κομμάτι ζωής που βίωσα και νομίζω ότι ποτέ δεν τελειώνει είναι όταν «έχασα» τον αδελφό μου, το 1994, σε δυστύχημα με μηχανή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι δυσκολότερο για έναν άνθρωπο από το να «χάνει» ένα μέλος της οικογένειάς του και ιδιαίτερα τόσο νέο. Ήταν, είναι και θα είναι το δυσκολότερο πράγμα που αντιμετώπισα, όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα. Είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξη, πιστεύω στο καλύτερο, δεν με παίρνει από κάτω. Έχω ένα μηχανισμό που ενεργοποιείται όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλύτερα και γίνεται. Πάντα το είχα αυτό», λέει στο περιοδικό Λοιπόν και καταλήγει:

«Αυτό με βοηθάει γενικότερα, δεν πανικοβάλλομαι, δεν το αφήνω να κυριεύσει τη ζωή μου. Έδωσα στο γιο μου το όνομα του αδελφού μου, τον έλεγαν Νίκο, έτσι είχα πει όταν τον «έχασα», ότι αν έκανα παιδί και ήταν αγόρι, θα του έδινα το όνομα του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα