Σκούρα τα πράγματα στον γάμο τους!

Πολλές φαίνεται να είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στον γάμο τους η Nicole Kidman και ο Keith Urban. Με μεγαλύτερη αυτή των επαγγελματικών υποχρεώσεων που αναγκαστικά τους κρατούν μακριά τον έναν από τον άλλον!

«Χωρίς να θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού στον Τομ (Cruise), τώρα βρήκα τον μεγάλο μου έρωτα, κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να μου συμβεί. Πέρασα πολύ καιρό μόνη μου γιατί δεν έψαχνα εφήμερες σχέσεις, είχα την ανάγκη να μεγαλώσω, αφού παντρεύτηκα πολύ μικρή. Ο γάμος και η ζωή μου είναι ονειρική» δήλωνε μόλις τον Οκτώβριο η σταρ του Χόλιγουντ…

Μετά από 8χρόνια γάμου τα πρώτα «μαύρα» σύννεφα στον γάμο τους εμφανίστηκαν αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας της Nicole, όπου και υποδύεται την Grace of Monaco.

Σύμφωνα με τον Ξένο Τύπο και πιο συγκεκριμένα με το περιοδικό «Closer», η Kidman παραπονιέται συνέχεια στους φίλους της πως δεν βλέπει σχεδόν καθόλου τον 46χρονο άνδρα της, που είναι τραγουδιστής, λόγω των συνεχών υποχρεώσεών τους που τους κρατάνε μακριά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα