Σοκάρει ο Αντώνης Ρέμος: «Πήγαν να με φάνε»

Την ανάγκη να απολογηθεί δημόσια και να δώσεις εξηγήσεις για αυτό που είπε για τον ΠΑΟΚ και παρεξηγήθηκε τόσο πολύ από κάποιους, σε βαθμό να επιτεθούν με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του τραγουδιστή.

«Ανθρωποφαγία! Πήγαν να με φάνε! Το έμαθα και έπεσα από τα σύννεφα. Δεν φταίνε τα παιδιά έξω. Φταίνε εκείνοι που πήραν μια πλάκα και δημιούργησαν θέμα από το πουθενά. Έκαναν το παιχνίδι τους και τώρα το απολαμβάνουν. Μόνο που δημιούργησαν ένα τέρας που στο τέλος θα φάει και τους ίδιους» εξομολογήθηκε ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξή του στην Espresso θέλοντας να βάλει ένα τέλος στην πλάκα που θέλησε να κάνει και παρερμηνεύτηκε από κάποιους.

Όλα ξεκίνησαν στο τελευταίο live του «The Voice» την περασμένη Κυριακή, όταν ο τραγουδιστής πείραζε την παίκτριά του Ελένη Παναγιωτίδου και εκείνη τη στιγμή ο ΓιώργοςΛ Λιάγκας, γνωρίζοντας ότι είναι μέλος της γυναικείας ομάδας του ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, θέλησε να μάθει αν εξακολουθεί να προπονείται και στην Αθήνα.  Και όταν εκείνη απάντησε «Μόνο  ΠΑΟΚ», η ατάκα που πέταξε ο Αντώνης Ρέμος, λέγοντας «Όχι ΠΑΟΚ, ΜΠΑΟΚ» έγινε η αιτία να ξεσπάσει ο «πόλεμος» εναντίον του, σε ραδιόφωνα και social media από θερμόαιμους οπαδούς του ΠΑΟΚ, επειδή θεώρησαν ότι ο τραγουδιστής πρόσβαλε την ιστορία της ομάδας τους.

«Είμαι σκασμένος! Μια χούφτα αλιτήριοι πήραν τον ισχυρισμό μου και έδωσαν βορά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Εγώ είμαι Θεσσαλονικιός. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν… Δεν είχα καμιά διάθεση να θίξω ή να μειώσω τον ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο του. Άλλωστε εκείνη τη στιγμή ήμουν στο στούντιο και δεν γνώριζα το .Εγώ θα το ξεπεράσω. Ο καθένας ας με κρίνει. Είμαι όμως καθαρός με τη συνείδησή μου», δήλωσε στον Γιώργο Μπούζο φανερά ενοχλημένος ο λαϊκός τραγουδιστής.

Δείτε το επίμαχο σημείο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα