Σοκάρει πρωταγωνίστριας της «Μουρμούρας»: «Η μαμά μου με είχε δέσει μέχρι και με λουρί»

Είναι πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη ζωή της, και πραγματικά όσοι διάβασαν τη συνέντευξή της στο Down Town, απόρησαν. Μπορεί να ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια για τη θετική της ενέργεια, το άπλετο χαμόγελό της, και όλοι να την αποκαλούν η χαρά της ζωής, η ίδια εξομολογείται ότι μετά τα σαράντα της κατάφερε να βρει το φως της ψυχής της.

«Έχει φως και σκοτάδι σε ακραία μορφή. Είμαι ένας άνθρωπος με ακραία ιδιοσυγκρασία. Η ζωή μου μέχρι μια ηλικία έγερνε προς τις σκοτεινές μου περιοχές και από ένα σημείο και πέρα γύρισε προς το φως. Συγκεκριμένα, από τα σαράντα μου και μετά», δήλωσε αρχικά η Ελένη Κοκκίνου, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε όλα όσα πέρασε ως παιδί.
Στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Δεν ήμουν καθόλου ανέμελο παιδί. Αντίθετα, υπήρξα ένα πάρα πολύ προβληματικό παιδί. Υπέφερα και βασανίστηκα πολύ στη ζωή μου. Έτσι βγήκα από την κοιλιά της μάνας μου. Ήμουν ένα παιδί που δεν μπορούσα να βρω που ανήκω, τι είμαι, που χωράω. Ένιωθα ότι δεν με καταλάβαινε κανείς. Δεν είχα καμία σχέση με τα άλλα μέλη της οικογένειάς μου, ήμουν από γεννησιμιού μου ένα περίεργο φρούτο. Για να καταλάβεις πόσο μοναχικό παιδί υπήρξα, αρκεί να σου πω ότι οι πρώτες λέξεις που έμαθα ήταν “μαμά”, “μπαμπά”, “ναι”, “όχι”, “μόνη μου”. Ήθελα να φεύγω. Για αυτό και η μαμά μου με είχε δέσει ακόμα και με λουρί», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, εξηγώντας ότι η μητέρα της το έκανε αυτό σε καλοκαιρινές διακοπές τους στον Πόρο, επειδή φοβόταν ότι θα της πέσει στη θάλασσα ή θα εξαφανιστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα