Σοκάρει το βίντεο τραγουδιστή ως άλλος τζιχαντιστής (βίντεο+ εικόνες)

Σάλος προκλήθηκε μετά την ανάρτηση του βίντεο που θυμίζει σε πολλά τα προπαγανδιστικά της δράσης των ISIS στη Συρία και το Ιράκ, με τον διάσημο τραγουδιστή να πρωταγωνιστεί σε αυτό. Τα όσα κατέγραψε η κάμερα με τον ίδιο να βρίσκεται σε έναν αμμόλοφο του Αμπού Ντάμπι, δείχνοντάς τον να προσπαθεί να αποκεφαλίσει έναν άντρα (φίλο του) όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, τα ανάρτησε στο Instagram η σύζυγός του Πένι Λάνκαστερ, προκαλώντας έκρηξη υβριστικών σχολίων εναντίον του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail πολλοί χαρακτήρισαν το βίντεο του Ρόντ Στιούαρτ ως αρρωστημένο και άκρως προπαγανδιστικό υπέρ των τζιχαντιστών. Δεν δίστασαν μάλιστα να προειδοποιήσουν τον τραγουδιστή ότι θα αιτηθούν να χάσει τον τίτλο του «Σερ» μετά από αυτό που έκανε.

Ο Σερ Ρόντ Στιούαρντ παρακολουθώντας τις σκληρές αντιδράσεις οργής εις βάρος του, έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, εξηγώντας ότι το βίντεο αυτό τραβήχτηκε λίγο πριν μία live εμφάνισή του στο Άμπου Ντάμπι, και ήταν καθαρά παιχνίδι με έναν φίλο του, όπου έκαναν αναπαράσταση μίας εκτέλεσης αλά Game Of Thrones και δεν ήταν επηρεασμένοι από τους τζιχαντιστές.

«Είναι κατανοητό πως έχει παρερμηνευτεί και ζητώ βαθύτατα συγγνώμη από όσους έχουν προσβληθεί» τόνισε ο Ρόντ Στιούαρτ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα