Σοκάρει το τροχαίο ατύχημα με μηχανή Ελλήνων ράπερ: «Σερνόμασταν στην άσφαλτο πέφτοντας με 140 χιλιόμετρα»

 

Για το σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή τους που είχαν πριν από πέντε χρόνια, που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει την ίδια τους τη ζωή, αναφέρθηκαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους, τα μέλη του αγαπημένου ραπ συγκροτήματος της νεολαίας.

Οι «JACKOT» συνάντησαν τη δημοσιογράφο Άννα Τσιάλτα στο «Hostel» στο Γκάζι όπου φωτογραφήθηκαν και στη συνέχεια της άνοιξαν την καρδιά τους για τις ανάγκες του περιοδικού «ΧΑΙ». Ο Πάνος Βιτωράτος Μπερδεμπές και ο Δημήτρης Μαύρης, που είναι φίλοι από μικρά παιδιά και ένωσαν την αγάπη τους για τη ραπ μουσική, δημιουργώντας τους «JACKPOT» που σε λίγο καιρό θα τους απολαύσουμε σε πολλές μουσικές εκπλήξεις μετά και τη συνεργασία τους με την Epic Music, πραγματικά συγκλονίζουν με τα όσα αποκάλυψαν για ατύχημά τους.

 Περάσατε ένα πολύ δύσκολο ατύχημα στην ζωή σας που παραλίγο να πεθάνετε. Πως το αντιμετωπίσατε όλο αυτό; Τι έγινε και το ξεπεράσατε;

Δημήτρης: «Όντως η ζωή τα έφερε έτσι ώστε μαζί με τον Πάνο να το ζήσουμε και αυτό. Πριν από 5 χρόνια είχαμε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσα πέφτοντας με 140 χιλιόμετρα αλλά ευτυχώς σταθήκαμε τυχεροί και χάρη στον εξοπλισμό που φορούσαμε εγώ τη <<γλίτωσα>> με ένα κάταγμα κλείδας και λίγα τραύματα. Μετά τα δύο  χειρουργεία που έκανα ξεπέρασα πολύ σύντομα τον τραυματισμό μου».

Πάνος : «Θυμάμαι χαρακτηριστικά ως συνοδηγός με κάθε λεπτομέρεια εκείνο το βράδυ, θυμάμαι το πως πέσαμε και επίσης θυμάμαι να σερνόμαστε στο δρόμο για μεγάλη απόσταση και το κράνος μου να βγάζει σπίθες.. Με το που σταματήσαμε να σερνόμαστε βρέθηκα στη μέση του δρόμου, αμέσως κοίταξα να δω που είναι ο Δημήτρης τον είδα πιο μπροστά μου και αμέσως και οι δυο <<συρθήκαμε>> στο μεσαίο διάζωμα για να φύγουμε από τη μέση του δρόμου. Αργότερα θυμάμαι ένα ζευγάρι να έρχεται προς το μέρος μας σε κατάσταση σοκ αφού είχε παρακολουθήσει όλο το ατύχημα. Κατευθείαν πήγαμε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του Δημήτρη, εγώ πραγματικά στάθηκα ακόμα πιο τυχερός μιας και από όλο αυτό απλά <<κούτσαινα>> για κάποιο χρονικό διάστημα.. Το μόνο  που άφησε σε εμένα αυτό το τροχαίο  ήταν ότι έκανα ένα χρόνο και κάτι να ξανανέβω σε μηχανή».

Τι νέο ετοιμάζετε αυτό τον καιρό και που θα σας δούμε να κάνετε εμφανίσεις;

«Αρχικά να σου πούμε ότι μόλις ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την νέα μας δισκογραφική εταιρία Epic! Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς ήρθε η στιγμή να συνεργαστούμε με ανθρώπους τους οποίους γνωρίζαμε από πολύ παλιά και εκτιμούσαμε. Αυτή τη περίοδο κυκλοφορήσαμε ένα νέο remix στο τραγούδι του Ζαν Μπατίστ <<μαζί δεν κάνουμε>> το οποίο πάει πολύ καλά! Σύντομα θα κυκλοφορήσουμε μερικά remix και διασκευές ακόμα γιατί το να ‘’πειράζουμε’’ τα τραγούδια είναι κάτι που μας εξιτάρει! Σε λίγες μέρες ξεκινάμε τη καλοκαιρινή μας περιοδεία σε όλη τη χώρα ετοιμάζοντας παράλληλα και νέο Jackpot τραγούδι».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα