Σοκ και δέος… για την αποκρατικοποίηση του ΟΑΚΑ

Σοκ και δέος… θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πλάνο αποκρατικοποιήσεων της ελληνικής κυβέρνησης, στο οποίο, πλέον, περιλαμβάνεται και το ΟΑΚΑ, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ΑΕΚ και προετοιμάζονται σχεδόν όλοι οι αθλητές των μικρότερων Ομοσπονδιών.

«Δεν είχαμε ιδέα, το πληροφορηθήκαμε με την κατάθεση στη Βουλή κι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ίσως να μην το ήξερε καν η αθλητική ηγεσία. Έχουμε επικοινωνήσει με το υπουργείο και περιμένουμε ενημέρωση», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο αντιπρόεδρος του ΔΣ, Ηλίας Αρκούδης.

«Πρακτικά το υπερταμείο μπορεί να κάνει οτιδήποτε, να το πουλήσει, να το νοικιάσει ή οτιδήποτε άλλο. Το ΟΑΚΑ είναι η καρδιά της αθλητικής προετοιμασίας όλων των ομοσπονδιών. Δεν είναι μόνο η έδρα της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Είναι τόσες μικρές ομοσπονδίες που δεν φαίνονται. Υπολογίζουμε ότι χιλιάδες άνθρωποι μπαίνουν καθημερινά στο ΟΑΚΑ και δεν αναφέρομαι στους φιλάθλους», τόνισε.

Όσο για την αξία των εγκαταστάσεων, ο κ. Αρκούδης δήλωσε πως «είναι τεράστια η αξία, δεν μπορώ να την υπολογίσω. Μόνο η στέγη Καλατράβα είναι ένα τεράστιο νούμερο. Προσπαθούμε να βρούμε λεφτά από την Περιφέρεια γιατί τα κρατικά είναι πάρα πολύ λίγα. Δεν έχουμε τα χρήματα να κάνουμε βαριά συντήρηση, δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική συντήρηση εδώ και χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα