Σοκ στο 89’ για τον Πανθρακικό!

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει, η Βέροια κατέφερε και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Πανθρακικό, ισοφαρίζοντας με το γκολ του Καλτσά, στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκε από νωρίς (10’) με τον Τζάνη και κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι και το 89’. Η ομάδα της Κομοτηνής αδικείται από τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ήταν ανώτερη της Βέροιας και μάλιστα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν στο 72’, ο Ντιγκινί σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Η Βέροια, παρόλα αυτά, πάλεψε μέχρι και το τέλος και κυνήγησε τις ευκαιρίες της, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 89’, με κεφαλιά του Καλτσά, μετά από σέντρα του Μπεν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, με βοηθούς τους Χρήστο Μπαλτά και Νίκο Φαντόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Καλί, Καλτσάς, Χρήστου, Μορένο και Παπαγεωργίου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Μεχία, Κάσες (40’ Γκιγιέρμο), Τζάνης (46’ Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης (90+1’ Αράμπα), Ντιγκινί

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν (68’Αραγονιές), Καλί, Παυλίδης (59’ Μπαργκάν), Όστοϊτς, Μπατιόν, Καλτσάς, Βεργώνης, Μπεν, Ντουμίτρου (79’ Καμπόρα)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα