«Σουλουπωμένος» ο ΠΑΟΚ, 3-0 την Καλλονή

Ο αντίπαλος δεν προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα, αλλά τουλάχιστον ο ΠΑΟΚ έδειξε συνοχή και ομοιογένεια και μία εικόνα που μάλλον θα πρέπει να ανησυχεί τις ομάδες που νόμιζαν ότι θα μπορέσουν να του κλέψουν τη θέση στα Play Off.

Ο Δικέφαλος με ανεβασμένο τον Αθανασιάδη (έχασε τη γιαγιά του, αλλά έπαιξε παρά το πένθος και της αφιέρωσε το γκολ) και εξαιρετικούς τους Χαρίση, Μυστακίδη, Λέοβατς νίκησε την Καλλονή στην Τούμπα και πλέον περιμένει την «καμπάνα» για τα επεισόδια του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό για να δει πόσοι βαθμοί θα του αφαιρεθούν και τι θα καταφέρει στα τρία τελευταία ματς του πρωταθλήματος, όπου πρέπει να πετύχει το απόλυτο (με Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Πλατανιά) για να διατηρήσει τις ελπίδες του. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν αποκλείεται την τελευταία αγωνιστική να παίξει το «εισιτήριο» με τον ανεβασμένο Πλατανιά που ελπίζει στο θαύμα χάρη στα τελευταία του αποτελέσματα.

Τα γκολ των Θεσσαλονικιών που με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο δείχνουν ελαφρώς διορθωμένοι σημείωσαν οι Μυστακίδης στο 28 ’ (ασίστ Χαρίση), ο Κλάους στο 58’ (ασίστ Λέοβατς), ο Κοροβέσης στο 76’ (ασίστ Ροντρίγκεζ).

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς (78’ Μαλεζάς), Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης (60’ Κοροβέσης), Πέλκας, Μυστακίδης (Ροντρίγκεζ), Αθανασιάδης.
ΚΑΛΛΟΝΗ: Δαύκος, Γκόλιας, Ούκα, Μίκιτς, Τσαμπούρης (77′ Γιουκαρής), Μπλάζιτς, Καλτσάς, Μανούσος, Φαβάλι (63’ Σπυρόπουλος), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (60’ Ξυδάς).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα