Σούπερ διάκριση για τον Γιάννη, αναδείχθηκε «Παίκτης του Μήνα»

Άλλη μία μεγάλη στιγμή για τον Γιάννη Αντετοκούμπο, καθώς ο Έλληνας All Star αναδείχθηκε «Παίκτης το Μήνα» στην ανατολική περιφέρεια για το Μάρτη.

Ο Γιάννης ηγήθηκε των Bucks που πέτυχαν 13 νίκες μέσα σε 30 μέρες και κατά γενική ομολογία το κατάφεραν χάρη στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σπουδαίος καλαθοσφαιριστής μας. Στο διάστημα αυτό είχε μέσο όρο 22,4 πόντους, 8,4 ριμπάουντ, 4,9 ασίστ, 1,8 τάπες και 1,4 κλεψίματα. Σε 13 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 20 πόντους και γενικά έκανε πράγματα και θαύματα και άγγιξε αποδόσεις που μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού παίκτες των Bucks έχουν πετύχει στο παρελθόν.

Ο Γιάννης είχε αναδειχθεί παίκτης της εβδομάδας δύο φορές στην καριέρα του (9-16 Φλεβάρη του 2015 και 5-12 Δεκέμβρη του 2016, αλλά τώρα είναι παίκτης του μήνα στην Ανατολή και μόνο αν δούμε τους αθλητές που κερδίζουν αυτή τη διάκριση από την αρχή της χρονιάς – Λε Μπρον Τζέιμς, Ράσελ Γουέστμπρουκ, Τζέιμς Χάρντεν, Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ – μπορούμε να κατανοήσουμε το μέγεθος της επιτυχίας. Να σημειώσουμε πως παράλληλα, ανακηρύχτηκε προπονητής του μήνα ο Τζέισον Κιντ (τρίτη φορά στην καριέρα του).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα