«Σούταρε» τον Μουρίνιο!

Μουρίνιο τέλος! Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς το πήρε απόφαση και έδιωξε τον Ζοζέ Μουρίνιο για να μην του… ρίξει την ομάδα και επέλθει η ολική καταστροφή. Άλλωστε, οι παίκτες της Τσέλσι εδώ και καιρό δεν γουστάρουν να παίζουν για τον προπονητή τους και αυτό φαίνεται.

Η πλάκα είναι ότι τον Μουρίνιο τον έδιωξε ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά το 2-1 στο Λέστερ…  Αυτή η απόλυση δεν πρόκειται να πονέσει την τσέπη του Πορτογάλου, παρά μόνο τον εγωισμό του, αφού η αποζημίωση φτάνει τα 40.000.000 ευρώ! Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως δεν αποδίδεται ολόκληρο το ποσό της αποζημίωσης, αλλά μέρος του, ωστόσο δεν έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο στον Μουρίνιο και κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει και τι θα απαιτήσει. Πάντως η ανακοίνωση της Τσέλσι μιλά για διαζύγιο «κοινή συναινέσει», οπότε ίσως έχουμε να κάνουμε με συμβιβασμό.

Το τι θα κάνει τώρα η Τσέλσι είναι άλλο θέμα. Μάλλον θα πάει με υπηρεσιακό προπονητή μέχρι το καλοκαίρι. Σίγουρα θα επιδιώξει να προσεγγίσει τον Γουαρδιόλα, αφού είναι… προκλητικό να λέει ότι θα φύγει. Όσον αφορά στον Μουρίνιο, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει το καλοκαίρι σε μία νέα μεγάλη ομάδα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα