Σπάει την… μπάνκα για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα επιχειρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εμφανίζεται διατεθειμένη να σπάσει την… μπάνκα, προσφέροντας το αστρονομικό ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ αποφεύγει να τοποθετείται δημοσίως για τα μεταγραφικά του πλάνα, ωστόσο στα αγγλικά ΜΜΕ παρουσιάζεται ως δεδομένη η επιθυμία του να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας, τον Ουαλό σούπερ σταρ. Το σενάριο έχει ως εξής. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να καταθέσει, το αμέσως επόμενο διάστημα, την πρότασή της στη «βασίλισσα», η οποία θα αξιοποιήσει τα συγκεκριμένα χρήματα για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι, ο οποίος με τη σειρά του, αποτελεί τον διακαή πόθο του Κάρλο Αντσελότι.

Το σενάριο έχει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να εξελιχθεί στο «story» της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Πολύ χρήμα, μεγάλα ονόματα, τη διαφαινόμενη σύγκρουση μεταξύ Αντσελότι και Μουρίνιο για τα… πόδια του Αζάρ και βέβαια, μπόλικο παρασκήνιο. Η εμπλοκή τριών μεγαθηρίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου διασφαλίζει αρκετές συνέχειες, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Αγγλία, το συγκεκριμένο σενάριο δεν είναι… απλώς σενάριο, αλλά δρομολογούνται εξελίξεις σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα