Σπυράκη: «Η κυρία Μητσοτάκη ούτε εξ όψεως δεν γνωρίζει τον κ. Σφακιανάκη»

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, λέγοντας ότι «οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες. Η κυρία Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου».

Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκατ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία», προσθέτοντας πως οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες. Η κα. Σπυράκη, με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, επισημαίνει πως «η κυβέρνηση πιάστηκε “με τη γίδα στην πλάτη” και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί» καθώς, όπως λέει, «αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκληση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία».

Τέλος, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης. «Να ξέρουν καλά όμως ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους» καταλήγει στη δήλωσή της η Μαρία Σπυράκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα