Σπύρος Παπαδόπουλος: Η απίστευτη αντίδρασή του με τους καλεσμένους του «Droulias Brothers» (βίντεο)

 

Πηγή Δεβετζή, Αποστολία Ζώη, Κλέλια Πανταζή, Μάγδα Τσέγγου στο απόλυτο ντελίριο χορού, υπό τον ρυθμό του Κωνσταντίνου και Ηλία Δρούλια.

Στο τσακίρ κέφι έφτασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, οι καλεσμένοι του και το τηλεοπτικό κοινό του «Στην υγεία μας», με το ξέφρενο μουσικό γλέντι που παρουσίασαν το Σαββάτο 19 Ιουνίου,  οι Droulias Brothers.

Τα αδέρφια με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, που σαρώνουν στις live εμφανίσεις τους και προκαλούν χαμό όπου και αν βρεθούν, κατάφεραν να σηκώσουν από την καρέκλα του μέχρι και τον παρουσιαστή της εκπομπής, που δεν σταμάτησε να τους χειροκροτεί και να λικνίζεται στον ρυθμό της κριτικής μουσικής, όσο η λύρα του Κωνσταντίνου Δρούλια, «έσπαγε» κυριολεκτικά.

Για 17 ολόκληρα λεπτά, ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας έδωσαν ένα ανεπανάληπτο σόου, που προκάλεσε ντελίριο, τόσο στον Σταμάτη Γαρδέλη που τραγούδησε μέχρι και μαντινάδες, τόσο στην Αποστολία Ζώη, την Πηγή Δεβετζή και την Κλέλια Πανταζή που δεν σταμάτησαν να χορεύουν αλλά και σε όλη την παρέα του «Στην υγεία μας» που εντυπωσιάστηκαν με τους Droulias Brothers.  Τεχνικοί, κάμεραμαν, δημοσιογράφοι και όσοι εργάζονται για την πιο επιτυχημένη ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατόβραδου, είχαν στήσει γλέντι στα backstages, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί με άλλον καλλιτέχνη. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φανερά εκστασιασμένος δεν σταματούσε να συνθέτει μαντινάδες και να ζητάει από τον Κωνσταντίνο Δρούλια να τις ερμηνεύει δια μικροφώνου.

13434812_1074976089208392_4692212699796403468_n

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα