Στέλιος Διονυσίου: Τα ποινικά αδικήματα που είδε ο Εισαγγελέας και η αναβολή της δίκης

Αντιμέτωπος με τρία αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος είναι ο Στέλιος Διονυσίου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, χθες το απόγευμα.

Συνοδεία αστυνομικών αλλά χωρίς χειροπέδες, ο Στέλιος Διονυσίου πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας, παραπέμποντάς τον να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αρνήθηκε ότι έκοψε την κορδέλα που είχαν τοποθετήσει οι αστυνομικοί για να κλείσουν προσωρινά τη Βασιλίσσης Σοφίας, αλλά και ότι χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου του τον τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία. Ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος πέρασε όλο το βράδυ στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων, υποστηρίζει πως υπήρξε μεταξύ τους μόνο «λεκτική αντιδικία».

Ο συνήγορός του Βασίλης Καπερνάρος σε δηλώσεις του μίλησε για «κακή εκτίμηση» του εισαγγελέα, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τραγουδιστή.

«Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο Βασίλης  Καπερνάρος, επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον συνάδελφό τους.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος, διάβασε την ιατροδικαστική έκθεση, η οποία έφτασε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, που σύμφωνα με αυτή δεν προκύπτουν κακώσεις στο σώμα του τροχονόμου, και ενδεχομένως δεν ευσταθεί η κατηγορία του τραυματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α», ο Στέλιος Διονυσίου θα ξαναβρεθεί στις δικαστικές αίθουσες στις 9 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα