Στέφθηκε πρωταθλητής για 44η φορά!

Πρωταθλητής Ελλάδας για 44η φορά στέφθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς πήρε το βαθμό που χρειαζόταν – και δύο παραπάνω – στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ, διατηρήθηκε έξι βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ και πλέον δεν μπορεί αγωνιστικά να απειληθεί.

Η ιστορία του πρωταθλήματος θα αλλάξει μόνο αν η αθλητική δικαιοσύνη αποφανθεί κάτι διαφορετικό, αλλά είναι πολύ ακραίο το σενάριο να αφαιρεθούν έξι βαθμοί από τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο ματς με τον ΠΑΣ οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν στη διαδικασία να αγχωθούν και προηγήθηκαν γρήγορα 3-0 για να λάβει το ματς χαρακτήρα πανηγυρικό. Ο Μάριν στο 21’, ο Ντα Κόστα στο 24’ και Ντε Λα Μπέγια στο 29’ πέτυχαν τα γκολ στο πρώτο μέρος, για να σκοράρει ένα ακόμη ο Ντε Λα Μπέγια στο 71΄ και ο Τσόρι με πέναλτι στο 81’ για να διαμορφώσουν το τελικό 5-0.

Μετά το τέλος του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το γύρο του θριάμβου, δείγμα του ότι νιώθουν πρωταθλητές, ωστόσο υπάρχει μία μικρή ανησυχία για την κατάσταση του Ντα Κόστα και του Ανσαριφάρντ που αποκόμισαν μικρούς τραυματισμούς και η συμμετοχή τους την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ είναι αμφίβολη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα