Σταμάτη vs. Πολάκης – Αγωγή ενός εκατ. ευρώ από τη σύζυγο του Άκη

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η Βίκυ Σταμάτη, καταθέτοντας αγωγή κατά του αν. υπουργό Παύλου Πολάκη, ζητώντας χρηματική αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ για τους απρεπείς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για εκείνη σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Πολάκης, με ανάρτηση του στο Facebook, κάνοντας λόγο για «απύθμενο θράσος». Να θυμίσουμε πως ο αν. υπουργός, ποστάροντας την περιβόητη φωτογραφία της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου με προτεταμένο το μεσαίο δάκτυλο, την είχα χαρακτηρίσει μεταξύ άλλων «φτωχό νυμφίδιο». Σε νέα ανάρτηση του, ο αν. υπουργός Υγείας, κατηγορεί τη Βίκυ Σταμάτη για «νέα αρπαχτή». Για το ίδιο θέμα είχε στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος ζητώντας του την αποπομπή του Παύλου Πολάκη.

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!!

Χθες το πρωί δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στο γραφείο μου στο υπουργείο την αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος κος Αγαπηνός Εξ ονόματος της Βίκυς Σταμάτη και με την οποία μου ζητάει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που της προξένησαν οι χαρακτηρισμοί «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί» που της απεύθυνα μέσω κοινωνικών Δικτύων όταν είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάκτυλο καθώς οδηγούνταν για δεύτερη φορά στη φυλακή!!!!!!!

Τρεις ερωτήσεις αντί άλλης απάντησης:
1) ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ;;;
2) Σου έχουν τελειώσει τα μαύρα χρήματα εντός Ελλάδας και δεν μπορείς να φέρεις Απ τα καβατζωμένα στο εξωτερικό (καθώς έχουμε ελέγξει τις διόδους) ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΠΑΧΤΗ;;;
3) ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΖΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ;;;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα