Σταντάρ Λιέγης καλεί Αναστασίου

Πρόταση από τη βελγική Σταντέρ Λιέγης φέρεται να έχει δεχθεί ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, η παρουσία του οποίου έχει τεθεί υπό καθεστώς αμφισβήτησης μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Καμπάλα, στο Europa League.

Όπως αναφέρει ο βελγικός Τύπος, η Σταντάρ Λιέγης αναζητεί τον επόμενο προπονητή της, μετά την απόλυση του Σλάβολιουμπ Μούσλιν. Ο Σέρβος τεχνικός απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του βελγικού συλλόγου μετά από τρεις μήνες παρουσίας, έχοντας δύο νίκες σε πέντε παιχνίδια, την ομάδα να είναι στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα, ενώ δεν μπόρεσε να περάσει στους ομίλους του Europa League.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης του επόμενου προπονητή, οι Βέλγοι φέρονται να επικοινώνησαν με τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει με τον Παναθηναϊκό τη Σταντάρ το καλοκαίρι του 2014. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «nieuwsblad.be», η διοίκηση του συλλόγου εξέτασε την περίπτωση του Αναστασίου και όπως αναφέρεται, ήρθε σε επαφή μαζί του για να τον ρωτήσει για τις προθέσεις του, χωρίς να αναφέρει κάτι περισσότερο από αυτό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα