Σταφυλίδης: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»

 

Στον αέρα της ΕΡΑ Σπορ μίλησε για πολλά και διάφορα, κυρίως για το παιχνίδι, αλλά γενικά και για την καλή χημεία που έχει δημιουργήσει ο Μίκαελ Σκίμπε, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως δεν περίμενε με τίποτα την απόφαση του Χολέμπας:

«Περιμέναμε να έχει περισσότερο κρύο μέσα στο γήπεδο, αλλά τελικά οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο ήταν αρκετά καλές, Σκοράραμε νωρίς και παίξαμε πιο απελευθερωμένα από την αρχή.  Θέλαμε πολύ τη νίκη. Ήταν δύο δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές για εμάς οι τραυματισμοί, αλλά ευτυχώς μείναμε συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε το παιχνίδι. Ο Κυριάκος άλλαξε τρεις θέσεις σε 15 λεπτά, αλλά ανταποκρίθηκε πλήρως. Όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι. Ήταν λογικό και επόμενο να πιέσουν οι Εσθονοί. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα και μια έκπληξη με την εμφάνιση της αντίπαλης ομάδας, καθώς έτρεχαν και πίεζαν συνέχεια, ενώ και τακτικά ήταν πάρα πολύ καλοί».

Ο Σταφυλίδης μίλησε και για τη στιγμή του γκολ και την «υποχώρηση» του Μήτρογλου: «Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένας παίχτης με μεγάλη ποιότητα και ήθελε να το χτυπήσει. Πριν το παιχνίδι ο προπονητής μου είχε αναθέσει εμένα να χτυπήσω τα φάουλ έξω από την περιοχή.  Ο Κώστας αισθανόταν καλά, παρόλα αυτά ο κόουτς έδωσε την εντολή να το εκτελέσω εγώ και αυτό έγινε. Πήγε ο Κώστας μαζί με τον Κούλη στο τείχος, είδα μια μεγάλη τρύπα στη δεξιά γωνία και σούταρα. Ήθελα ο τερματοφύλακας να δει όσο πιο αργά γίνεται την μπάλα και αυτό έγινε. Αφιερώνω το γκολ στην οικογένεια μου και σε όλα τα παιδιά στην ομάδα. Κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια, ώστε να φέρουμε την Εθνική εκεί που ήταν. Έχουμε κάνει το “3 στα 3” στον όμιλο, όμως έχουμε παίξει με τις πιο αδύναμες ομάδες. Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε καθώς οι επόμενοι αντίπαλοι μας είναι η Βοσνία και το Βέλγιο. Αν κερδίσουμε τους Βόσνιους στην έδρα μας όπου είναι και το επόμενο ματς, τότε οι πιθανότητες πρόκρισης θα είναι πού υψηλές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα