Σταύρος Θεοδωράκης: «Να δοθούν απαντήσεις στα μεγάλα σκάνδαλα»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha παραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος χαρακτήρισε «ληστείες» εις βάρος της χώρας όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη χώρα γύρω από τα εξοπλιστικά, την Υγεία και τα αναπτυξιακά έργα:

«Η χώρα δεν θα φύγει μπροστά, αν δεν δώσουμε απαντήσεις για τις μεγάλες ληστείες του παρελθόντος, στα μεγάλα σκάνδαλα του χθες και του σήμερα, που δεν έχουν μόνο έναν ένοχο. Πολλές φορές υπάρχουν και διακομματικές ευθύνες», είπε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του Ποταμιού και συνέχισε:

«Θα δίνουμε ό,τι στοιχεία έχουμε στη δημοσιότητα. Δεν έχουμε καμιά πρόθεση να καλύψουμε κανέναν. Όποιο επώνυμο και αν έχει, από όποιο χώρο και αν προέρχεται. Το θέμα, όμως, είναι να υπάρξει αυτή η διάθεση και από το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα. Φοβάμαι ότι το παρελθόν της Βουλής δείχνει ότι δεν υπάρχει διάθεση να βρεθούν απαντήσεις. Σας θυμίζω πως και ο κ. Τσοχατζόπουλος από τη Βουλή είχε αθωωθεί. Οι δικαστές έκαναν το επόμενο βήμα».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ασχολήθηκε και με ένα ακόμη αμφιλεγόμενο πρώην κυβερνητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ: «Ως προς την υπόθεση Παπαντωνίου, αυτοί που είχαν την πολιτική ευθύνη, έχουν κι άλλες ευθύνες. Το τι ακριβώς συμβαίνει θα αποδειχθεί από τη δικαστική έρευνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα