Στα «αζήτητα» η υπόθεση Παντελίδη

 «Παγωμένη» παραμένει η υπόθεση του τροχαίου στο οποίο έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Από τον Ιούνιο βρίσκεται η δικογραφία στα… αζήτητα μέχρι να ανατεθεί σε νέο εισαγγελέα, ο οποίος ή θα προχωρήσει την υπόθεση ή θα τη θέσει στο αρχείο.

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ξεκίνησε η έρευνα γύρω από το δυστύχημα σύμφωνα με το δημοσίευμα του Έθνους, ενώ έκτοτε έχουμε και τις ενστάσεις της οικογένειας σχετικά με το ποιος ήταν τελικά ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. Η οικογένεια του τραγουδιστή ζητά να επιρριφθούν ευθύνες και στις δυο συνεπιβάτιδες του αυτοκινήτου.

Το υπόμνημα που είχε κατατεθεί από την πλευρά του τραγουδιστή, ζητούσε διερεύνηση της υπόθεσης και η έρευνα είχε μπει σε ένα δρόμο αναζητώντας εάν η Φρόσω Κυριάκου έπρεπε να διωχθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η Μίνα Αρναούτη για ψευδορκία. Τα πορίσματα που είχε καταθέσει η οικογένεια Παντελίδη ήταν αντίθετα από αυτά των επίσημων αρχών που ήθελαν τον τραγουδιστή στο τιμόνι του αυτοκινήτου, στη θέση του συνοδηγού την Κυριάκου και στο πίσω κάθισμα την Αρναούτη.

Ο εισαγγελέας θέλησε, να μην αφήσει «τυφλά σημεία» στην υπόθεση και ανέπεμψε τον φάκελο σε πταισματοδίκη, προκειμένου να εξετάσει εάν τα χτυπήματα στο σώμα του τραγουδιστή προέκυπταν από τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού.

Όταν ο πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του, οι δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που δεν ανέτρεπε τα ήδη γνωστά στοιχεία που ήθελαν τον Παντελή Παντελίδη στη θέση του οδηγού.

Αναμένεται πλέον να χρεωθεί η δικογραφία σε νέο εισαγγελέα ο οποίος και θα μελετήσει εκ νέου στο σύνολό της την υπόθεση για να αποφασίσει αν θα στείλει το φάκελο στο αρχείο ή τις δυο γυναίκες στο εδώλιο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα