Στα δικαστήρια εκ νέου Λοτσάρη-Σκορδάλης

 

Αν και ο χωρισμός τους και η απόφασή τους για διαζύγιο είχε κινηθεί το 2012 σε έντονους τόνους, για χάρη των παιδιών τους, η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης αποφάσισαν να κρατήσουν μία πιο πολιτισμένη στάση. Και ενώ τα χρόνια που ακολούθησαν έδειχναν ότι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η αναγραφή των ονομάτων τους σε πινάκιο του Πρωτοδικείου της Αθήνας με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων αποκάλυψε ότι βγήκαν τα μαχαίρια.

H  δημοφιλής show woman έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πρώην συζύγου της για να ρυθμιστούν οικογενειακά θέματα σχετικά με τα παιδιά. Είχε προηγηθεί και σχετική έκδοση προσωρινής διαταγής, ενώ πριν από λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης φέρεται να κατέθεσε αγωγή διαζυγίου.
Κανείς από τους δύο πάντως δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, με τους δικηγόρους τους να ενημερώνουν πως ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος των διαφορών τους λύθηκε με συμβιβασμό. Για χάρη των δύο ανήλικων παιδιών τους και οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβαστική λύση και αποκατάσταση των σχέσεών τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δύο πλευρές υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό σε ΚΕΠ. Συνομολογείται από τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, η ανάθεση της επιμέλειας των παιδιών στην Νίνα Λοτσάρη και συμφωνήθηκε το ποσό της διατροφής. Ωστόσο, οι δυο πλευρές δεν έχουν ρυθμίσει ακόμη την επικοινωνία του επιχειρηματία με τις κόρες του που διόλου απίθανο να τους οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες εκ νέου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα