Στα δικαστήρια ο Γιάννης Αϊβάζης-Τι συνέβη (βίντεο)

 

Αν και κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα για εκείνον, είναι η δεύτερη φορά που ο Γιάννης Αϊβάζης θα κινηθεί νομικά κατά ΜΜΕ ( την πρώτη, είχε μηνύσει γνωστό περιοδικό γιατί δημοσιεύσει φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του χωρίς πίξελ). Ποιος είδε τον σύζυγο της Μαρίας Κορινθίου και δεν τον φοβήθηκε όταν ενημερώθηκε από φίλους και γνωστούς που έντρομοι τον έπαιρναν τηλέφωνο για να μάθουν τι συνέβη, όταν και εκείνοι σοκαρισμένοι διάβασαν, ότι πέθανε.

 

«Δυστυχώς τον Αύγουστο είχαμε μια πάρα πολύ μεγάλη απώλεια, ενός πάρα πολύ καλού μας φίλου. Προφανώς θέλανε να περάσουνε, οι κύριοι αυτοί που γράψανε, ότι “το βαρύ πένθος του Αϊβάζη”. Ξαφνικά, ήμουν στην Κύπρο και συνειδητοποίησα ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου ευχόντουσαν “καλό παράδεισο”. Μου έστειλε ένας φίλος μου ένα λινκ και με ρώτησε αν είμαι καλά. Του απάντησα “ναι, τι μπορεί να έχει γίνει;”.

Και βλέπω μια ανάρτηση, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει αυτό. Είναι τραγικό. Δεν με αφορά γενικά, αλλά με αφορά όταν έχω ένα παιδί, το παιδί μου πλέον διαβάζει. Θύμωσα πάρα πολύ και θυμώνω με όλα αυτά γιατί αμέσως μετά από αυτό, τις επόμενες δύο εβδομάδες έγινε και σε άλλον συνάδελφο από το ίδιο σάιτ. Θα πρέπει κάποια στιγμή να λύσουμε το πρόβλημα της ηλίθιας, βλαμμένης δημοσιογραφίας, που βαφτίζεται δημοσιογραφία, γιατί δεν είναι δημοσιογραφία. Θα την βρούμε την άκρη, έχω κινηθεί νομικά», δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα