Στα δικαστήρια «τρέχουν» τον Λεβέντη

Οι τελευταίες δημόσιες (από τηλεοράσεως και ραδιοφώνου) δηλώσεις του Βασίλη Λεβέντη αναφορικά με την αξιοπιστία των εταιρειών δημοσκοπήσεων φαίνεται ότι θα φέρουν τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων ενώπιον της Δικαιοσύνης. Κι αυτό διότι η εταιρεία έρευνας και δημοσκοπήσεων Palmos Analysis ανακοίνωσε ήδη ότι θα προσφύγει εναντίον του για τους ισχυρισμούς του ότι στις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποίησε η εταιρεία πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 έδειχνε το κόμμα του «με μηδέν» και ότι αυτό το δημοσκοπικό εύρημα υπαγορεύτηκε στην εταιρεία «από την Αθήνα».

Από την πλευρά της η Palmos Analysis χαρακτηρίζει απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές τις δηλώσεις Λεβέντη, υπενθυμίζοντας ότι οι δημοσκοπήσεις της προέβλεψαν με ακρίβεια το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων εκλογών ως προς το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων.

Αναλυτικά η Palmos Analysis γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της τα εξής:

«Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 “ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ” και στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο σταθμό REAL FM (28 και 29/9/2016 αντίστοιχα) ισχυρίστηκε, αφενός, ότι η εταιρία μας “έδειχνε” το κόμμα του “με μηδέν” στις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποίησε προ των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015, και, αφετέρου, ότι η ένδειξη αυτή υπαγορεύτηκε στην εταιρία μας “από την Αθήνα”.

Οι δηλώσεις αυτές είναι απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές, επειδή ο κ. Λεβέντης γνωρίζει πολύ καλά ότι οι μετρήσεις μας προέβλεψαν με ακρίβεια το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων εκλογών ως προς το κόμμα του. Συγχρόνως, πλήττουν βάναυσα την επαγγελματική αξιοπιστία της εταιρίας μας αμφισβητώντας σκόπιμα και αβάσιμα την ανεξαρτησία της και το επιστημονικό κύρος των ερευνών της.

Για τις δηλώσεις του αυτές ο κ. Λεβέντης θα λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία η εταιρία μας προσφεύγει άμεσα για την προστασία της και την αποκατάσταση κάθε βλάβης της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα