Στα Καλά Καθούμενα… με τον ΟΤΕ TV 

Με συμπαραγωγό τον OTE TV ξεκινάει η νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, «Στα Καλά Καθούμενα», με τους Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, την πορεία της στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από αυτή την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου.

Η κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα («Εφάπαξ», «Το Φιλί της… Ζωής», «Ο Ηλίας του 16ου») παρακολουθεί τον Μπάμπη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) που βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν γνωρίζει την όμορφη Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια) και ξεκινάει μαζί της ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Στο δρόμο τους βρίσκουν την Έυα (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους) που το έχει σκάσει από το σπίτι της, ένα πιάνο που κρύβει έναν μεγάλο θησαυρό, ένα μοναστήρι και την αστυνομία, μεταξύ άλλων.

Στην ταινία παίζουν, ακόμη, η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, η Τζόυς Ευείδη, η Ναταλία Δραγούμη, ο Τάσος Παλαντζίδης, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, ο Γιώργος Κοψιδάς, ενώ guest εμφάνιση στην ταινία κάνει και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Τη μουσική υπογράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας που ερμηνεύει το κεντρικό τραγούδι της ταινίας μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη. Ο Νικος Ζαπατίνας εκτός από τη σκηνοθεσία, υπογράφει και το σενάριο, ο Γιάννης Δρακουλαράκος τη διεύθυνση φωτογραφίας, ο Μιχάλης Σδούκος τα σκηνικά και κοστούμια, ο Μάνος Παναγιωτόπουλος το μοντάζ.

Το «Στα Καλά Καθούμενα» θα προβληθεί σε α’ τηλεοπτική προβολή στα κανάλια OTE CINEMA το 2015. Μέσα από το πρόγραμμα συμπαραγωγών του, ο ΟΤΕ TV στηρίζει τις ελληνικές κινηματογραφικές παραγωγές και τους Έλληνες δημιουργούς.

 

ΟΤΕ TV_ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ_photo1

 

ΟΤΕ TV_ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ_photo2

 

Kala Kathoumena_poster 70x100cm_FINAL

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα