Στα «πράσινα» το σούπερ ταλέντο!

Το 2013 ο Κώστας Μήτογλου, γιός του Δημήτρη, παλιού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της Δόξας Δράμας, «πέταξε» αρκετό μπόι και άρχισε να διαμορφώνει συγκεκριμένα αθλητικά χαρακτηριστικά τα οποία διέκριναν οι σκάουτερ του Άρη! Έτσι, από τις Ακαδημίες μπάσκετ «Αστέρια» κέρδισε μία σπουδαία μετεγγραφή σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Στον Άρη δεν ήταν εύκολο να πάρει σε τόσο μικρή ηλικία χρόνο συμμετοχής στην Α1, ωστόσο κάποιοι ειδικοί του αθλήματος διέγνωσαν τις φοβερές ικανότητές του και πρότειναν στον πατέρα του να φύγει ο Κώστας για την Αμερική και να μάθει μπάσκετ σε κολέγιο, διότι εκεί θα δουλέψει καλύτερα. Έτσι κι έγινε! To 2014 έφυγε για τη Βόρεια Καρολίνα και να που τρία χρόνια αργότερα, ο Παναθηναϊκός τον καλεί πίσω στη χώρα.

Ο 207 εκατοστών φόργουορντ, με ύψος για «τεσσάρι», αλλά με γνώσεις της θέσης «3» – χάρη φυσικά στην κολεγιακή του εμπειρία – είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα και οι νταμπλούχοι Ελλάδας επέλεξαν να μην τον αφήσουν να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να τον φέρουν άμεσα στην Αθήνα. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το ντιλ, αρκεί ο Τσάβι Πασκουάλ να πει το οριστικό «οκ».

Ο Μήτογλου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Καρπενήσι ως μέλος της προεπιλογής του Κώστα Μίσσα και προετοιμάζεται με την Εθνική μας ομάδα για το Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα