Στημένη η «σωτηρία» της Βαλαβάνη; Η σχέση του πατέρα της με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ

Το απίστευτο τρολάρισμα δέχεται στο διαδίκτυο από το απόγευμα της Τετάρτης που όλοι φαίνεται να γνώριζαν πολύ πριν προβληθεί το επεισόδιο του Survivor ότι τελικά δεν θα αποχωρούσε η Ευριδίκη Βαλαβάνη όπως αρχικά είχε διαρρεύσει αλλά η Λάουρα Νάργες. Όπως και συνέβη.

«Ο πατέρας της Ευριδίκης είναι ο σοφέρ του Σωκράτη Αλαφούζου» ήταν η τρόλερ-ατάκα που άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποκαλύπτοντας την άγνωστη συμπάθεια του ιδιοκτήτη του καναλιού που προβάλλεται το ριάλιτι επιβίωσης, κάνοντας λόγο ότι εκείνος έβαλε το «δάχτυλό» του και ανέτρεψε τη ψηφοφορία δίνοντας εντολή να παραμείνει η αθλητικογράφος. Μια φήμη που δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε απλά την παρουσιάζουμε, ενώ αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι η αποχώρηση της Λάουρας Νάργες έκανε τρελό ρεκόρ τηλεθέασης, αγγίζοντας το 55,1 %.

Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Ευριδίκη Βαλαβάνη “λύγισε” ενώ η Λάουρα Νάργες δεν έκρυψε τη στεναχώρια της. «Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερή μου ανησυχία είναι η Ευρυδίκη, επειδή την αφήνω μόνη της, αλλά είμαι σίγουρη ότι επειδή είναι δυνατή θα τα καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που έκανα αυτή την επιλογή, να έρθω στο Survivor. Έχω διδαχθεί πολλά μαθήματα σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο δώρο. Έχω περάσει φανταστικές στιγμές, γέλασα με την καρδιά μου, έμαθα να ξεπερνάω τον εαυτό μου…» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα