«Στημένο πρωτάθλημα με διοργανωτή… παραγωγό ταινιών πορνό»

Καταγγελίες σοκ από τον Γιάννη Αϊδινιώτη στην ιστοσελίδα sdna, όπου σε δηλώσεις του σχολιάζει τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος πυγμαχίας που ολοκληρώθηκε χθες στον Πειραιά.

Ο προπονητής του πολυνίκη του θεσμού Παναθηναϊκού (συντριπτικά πρώτος με 32 πρωταθλήματα) εξήγησε πως δεν είχε κανέναν παράπονο από τους ανθρώπους του διοργανωτή Ολυμπιακού, ενώ δεν δίστασε να υπονοήσει πως δύο αθλητές της ομάδας του «λιγοψύχησαν». Όσον αφορά τη διοργάνωση, όμως, είχε φρικτά παράπονα, θεωρώντας πως το όλο σκηνικό στήθηκε για να χάσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ!

Διαβάστε ακριβώς τι είχε να πει και τις αναφορές που έκανε στο διοργανωτή του πρωταθλήματος, τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας, Δημήτρη Σειρηνάκη, (τον γνωστό παραγωγό ταινιών πορνό), τον Τάκη Τσουκαλά, τον οπαδό του Ολυμπιακού και τον αθλητή του συλλόγου, Πολυνείκη Καλαμαρά:

«Ήταν από τα πιο στημένα πρωταθλήματα που έχουν γίνει. Καλά κάνανε βέβαια και τρόμαζαν τους διαιτητές, αφού τους άφησαν να τα κάνουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω παράπονο από τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού που ήταν άψογη απέναντί μου, αλλά με τους αχυρανθρώπους της ομοσπονδίας. Όταν έχεις από πίσω σου όλη την “7” και τραμπουκίζουν αθλητές και διαιτητές, οι οποίοι ξεκάθαρα επηρεάστηκαν, αυτό συμβαίνει.

Έχω, ωστόσο, πολλά παράπονα κι από τον κ. Σειρηνάκη, μου είχε δώσει τον λόγο του ότι δεν θα γινόταν ποτέ αγώνας στο λιμάνι, με αποτέλεσμα όσα ακολούθησαν. Αλλά τι να περιμένει κανείς από άνθρωπο που γυρίζει ταινίες πορνό… Ζήσαμε μία πραγματική ‘ζούγκλα’, πήγαν να χτυπήσουν και τον Πολυνείκη Καλαμαρά. Ανάμεσά τους βρισκόταν βέβαια και ο Τσουκαλάς. Τη στιγμή μάλιστα που παίζαμε με αθλητή του ΠΑΟΚ, όλο το γήπεδο φώναζε υπέρ εκείνου, ο Τσουκαλάς μάλιστα πήγε και τον φίλησε! Όλοι ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού, το μόνο που ήθελαν ήταν να χάσουμε εμείς το πρωτάθλημα. Ακόμα κι έτσι όμως φύγαμε με 2 χρυσά, 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια.

Τι να κάνεις όμως όταν έχεις και δικούς σου που σε πούλησαν. Ο ένας είπε ότι τον απείλησαν και δεν κατεβαίνει, ο άλλος πως έπαθε θλάση. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα… Μέσα σε όλα έγινε και κάτι που δεν συνέβη ξανά εδώ και πέντε χρόνια. Μας ανάγκασαν να γίνεται ζύγιση κάθε μέρα το πρωί, ενώ η συμφωνία ήταν μόνο για την πρώτη μέρα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται ακόμη περισσότερο οι αθλητές μας που έμεναν σε διάφορα σημεία της Αθήνας, ενώ εκείνοι αγωνίζονταν “σπίτι” τους”!

Ο μοναδικός τους σκοπός σε αυτή τη διοργάνωση ήταν να χάσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Τώρα θα καλέσω τον Ολυμπιακό να παίξουμε σε ουδέτερο έδαφος, εκεί να τους δούμε. Πόσο θα κρύβονται… Εγώ έμεινα τέσσερις μέρες εκεί, δεν φοβήθηκα κανέναν τους. Τη μοναδική φορά που εκείνοι ήρθαν στο γήπεδό μας, το έκαναν με 2 κοπέλες. Εγώ πήγαν με 10 άντρες κομάντο και 4-5 φιλάθλους, μουτζαχεντίν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα