Στην Αθήνα ο Colin Byrne

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

Σε μία περίοδο που η επιχειρηματικότητα πλήττεται τόσο από την αβεβαιότητα των καιρών όσο και από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, μία από τις ελάχιστες δικλείδες ασφαλείας των εταιρειών παραμένει η αξιοπιστία, η φήμη και οι ικανότητες των CEO τους. Μάλιστα, παγκοσμίως πλέον η εταιρική φήμη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εικόνα του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Weber Shandwick, κορυφαία εταιρεία επικοινωνίας στον κόσμο, με εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία και θεαματική ανάπτυξη τον τελευταίο χρόνο και στην ελληνική αγορά, καινοτομεί. Συνδέει την επίσκεψη του CEO EMEA Colin Byrne στην Αθήνα, με τη συνάντησή του με 70 CEO κορυφαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Η συνάντηση αυτή θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Colin Byrne, ο οποίος είναι μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο της επικοινωνίας και απολαμβάνει παγκόσμιας αναγνώρισης και εκτίμησης, θα παρουσιάσει στους διευθύνοντες συμβούλους τόσο την παγκόσμια έρευνα της Weber Shandwick, σχετικά με τη «φήμη των CEO», όσο και τις σύγχρονες βέλτιστες πρακτικές επικοινωνίας των διευθυνόντων συμβούλων σε εσωτερικά και εξωτερικά κοινά.

Το ίδιο βράδυ, ο Colin Byrne θα έχει συνάντηση και με εκπροσώπους των ΜΜΕ και του ευρύτερου χώρου της επικοινωνίας. Διευθυντικά στελέχη από το χώρο της διαφήμισης και του PR, δημοσιογράφοι και επικοινωνιολόγοι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις μαζί του.

Ποιος είναι ο Colin Byrne
Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ανθρώπων της Επικοινωνίας τα τελευταία 30 χρόνια, τόσο στη βρετανική όσο και στην παγκόσμια αγορά. Η πολυσχιδής εμπειρία του αφορά στους τομείς των Public Relations, της στρατηγικής σε καμπάνιες, της πολιτικής επικοινωνίας, των Public Affairs, των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της διαχείρισης κρίσεων.

Στη Weber Shandwick εντάχθηκε το 1995. Το 1997 ηγήθηκε του τομέα των Public Affairs στο Λονδίνο, ενώ σήμερα είναι CEO του δικτύου της εταιρείας σε UK & EMEA. Νωρίτερα, το 1987 –και μετά από χρόνια προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα και σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς- ο Colin διετέλεσε Εκπρόσωπος Τύπου των Τόνυ Μπλερ και Γκόρντον Μπράουν ενώ μάλιστα ήταν ο πρώτος Διευθυντής Επικοινωνίας στο The Prince of Wales Business Leaders Forum, τον διεθνή ΜΚΟ που ίδρυσε η ΑΒΥ, πρίγκιπας της Ουαλίας.

Τον περασμένο Μάιο, ο Byrne τιμήθηκε με προσωπικό βραβείο EMEA SAMPRE για την προσφορά του στο χώρο τα τελευταία 30 χρόνια. Επί οκτώ συνεχόμενα χρόνια συγκαταλέγεται στη λίστα του GQ με «100 Άνδρες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Μ. Βρετανία». Έχει επιτελέσει χρέη «κριτή» σε κορυφαία βραβεία στο χώρο, όπως τα Cannes Lions.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα