Στην αλβανική μαφία που διακινούσε ναρκωτικά συνεργάτης του Ράμα

Μπλεγμένος στην αλβανική μαφία που διακινούσε ναρκωτικά είναι στενός συνεργάτης του Έντι Ράμα, ο οποίος υπήρξε και πρώην υπουργός στη χώρα των Βαλκανίων. 

Στριμωγμένος είναι πλέον ο πρωθυπουργός, που επί της διακυβέρνησής του η Αλβανία μετατράπηκε σε μια απέραντη χασισοφυτεία, ενώ σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις του Αμερικανού Πρέσβη στα Τίρανα η Αλβανία κυβερνιέται από τέσσερις εγκληματικές φατρίες, 

Όπως μετέδωσε ο Alpha αναμένεται ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, με την είδηση να προκαλεί αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν μετά από έρευνα της ιταλικής αστυνομίας που κατάφερε μετά από παρακολούθηση να συλλάβει μέλη του κυκλώματος. Σε αυτή την περίπτωση διακινούσαν 4 τόνους ναρκωτικά!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ένας ξάδερφος του πρώην υπουργού της Αλβανίας, που όπως διαπιστώθηκε χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητό του, για διακίνηση ναρκωτικών. Οι κοριοί της ιταλικής αστυνομίας, έδειξαν ότι οι μαφιόζοι χρησιμοποιούσαν το όνομα του πρώην υπουργού της Αλβανίας για να κανονίσουν ποσότητες και χρήματα.

Η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση διακινούσε ναρκωτικά σε Ιταλία και Ελλάδα. Σε εξέλιξη είναι και οι έρευνες της αστυνομίας Θεσσαλονίκης προκειμένουν να συγκεντρωθούν νέα στοιχεία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα