Στην αντεπίθεση κατά της Αρναούτη η μάνα του Παντελίδη: «Η αξιοπρέπεια κερδίζεται»

Εδώ και λίγες μέρες τα status της Μίνας Αρναούτη για το αν ήταν οδηγός ή συνοδηγός ο Παντελής Παντελίδης, δίνουν και παίρνουν, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε αυτούς που τα κρίνουν ως ειρωνικά.

Ένα από αυτά όμως το πρωί της Τετάρτης, όπου η 30χρονη συνοδηγός τόνιζε πώς «Ζώα θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς» φέρεται να προκάλεσε την οργή της μητέρας του αείμνηστου τραγουδιστή που της απάντησε ως εξής στο Facebook:
«Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια, δεν επιβάλλεται, κερδίζεται», έγραψε η Αθηνά Παντελίδου ανεβάζοντας και την τελευταία επιτυχία του γιου της.

Η απάντηση της Μίνας Αρναούτη στα καυστικά λόγια της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, δεν άργησε να έρθει λίγη ώρα μετά το απόγευμα της Τετάρτης.

«Αν σας ένοιαζε η αλήθεια μόνο γιατί προσπαθήσατε να μας βγάλετε βίζιτες; Μήπως γιατί ξεχάσατε ότι κάναμε παρέα;;; Μήπως γιατί σαν βίζιτες θα ήταν πιο εύκολο να κάναμε κακό σε κάποιον για τα λεφτά; Με μεθοδικότητα όλα, έτσι;;; Τι να σεβαστώ;;; Την δική μου μανά ποιος την σεβάστηκε που κοιμόταν σε καρέκλες και καναπέδες 5 μήνες;;; Φέρατε λουλούδια και;;;; ήταν βοήθεια αυτό;;; μάθατε που χτύπησα και την άλλη μέρα λέγατε σενάρια επιστημονικής φαντασίας!
Δεν λογαριάζω τίποτα! Ούτε τα λεφτά, ούτε ότι πέρασα! Θα σας γονατίσω μόνο για το βίζιτα που είπατε! Γι αυτό δεν κάνω μοκο! Γιατί δεν υπολογίζω τίποτα μπροστά στο άδικο!», σχολίασε στο Facebook η Μίνα Αρναούτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα