Στην Εθνική Αργεντινής ο Μέσι…

Στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής ενόψει της αναμέτρησης με τη Βραζιλία, που θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου, συμπεριλήφθηκε ο Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο έγινε ολόκληρη συζήτηση μετά τις σκέψεις του να αποχωρήσει από το διεθνές ποδόσφαιρο.

Ο νέος προπονητής των Αργεντινών, Τζεράρδο Μαρτίνο, έστειλε πρόσκληση σ τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και πλέον αναμένεται η αντίδρασή του, η οποία μπορεί να είναι από την αποδοχή της κλήσης, μέχρι την παραίτησή του. Στην Αργεντινή πάντως, θεωρούν δεδομένη την παρουσία του Μέσι, ο οποίος εξακολουθεί να σκέφτεται την αποχώρησή του, αλλά πολύ δύσκολα θα θελήσει να προκαλέσει εντάσεις και φασαρίες. Πηγή της αργεντίνικης Ομοσπονδίας υποστήριξε πως έχει προηγηθεί συνομιλία του Τάτα Μαρτίνο με τον άλλοτε παίκτη του στην Μπαρτσελόνα. Στην αποστολή κλήθηκαν και τα άλλα μεγάλα αστέρια της Αργεντινής, καθώς το ματς με τη Βραζιλία θεωρείται πολύ σημαντικό. Πιο αναλυτικά οι επιλογές του Μαρτίνο:

Τερματοφύλακες: Σέρχιο Ρομέρο, Ναχουέλ Γκούζμαν
Αμυντικοί: Μάρκος Ρόχο, Φεντερίκο Φερνάντεζ, Πάμπλο Ζαμπαλέτα, Μάρτιν Ντεμικέλις, Ματέο Μουσάσιο, Σαντιάγκο Βεργκίνι
Μέσοι: Χαβιέρ Μασεράνο, Λούκας Μπίλια, Χαβιέρ Παστόρε, Ρομπέρτο Περέιρα, Άνχελ Ντι Μαρία, Έρικ Λάμελα, Έντζο Πέρες, Νίκολας Γκαϊτάν
Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι, Γκονζάλο Ιγκουαϊν, Σέρχιο Αγουέρο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα