Στην εκπνοή η Βέροια, 0-1 την Καλλονή

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Καλλονή κι έτσι κατάφερε στο τέλος να χάσει το ματς από τη Βέροια στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League στη Μυτιλήνη.
Η «Βασίλισσα» είχε πιο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και έψαξε το γκολ μόνο στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου όταν έβγαλε δύο-τρεις επιθέσεις, αλλά ευτύχησε στο τέλος να κερδίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στο Μερεμπασβίλι και να πάρει το σημαντικότατο εκτός έδρας τρίποντο. Ψύχραιμος και εύστοχος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αμντούν!
Ο διαιτητής Κιοτζένης ελέγχεται για την υπόδειξη της εσχάτης των ποινών, καθώς ο Μερεμπασβίλι έδειξε να εκβιάζει το πέναλτι παρά το ότι υπήρχε επαφή με τον Μπαργκάν (δύσκολη φάση).

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Ούκα, Κρολ, Καλτσάς, Κεϊτά, Σαμπά (46’ Κλαντούρμπσκι), Τσαμπούρης (72’ Γιορέντε), Γεωργίου (61’ Μπαργκάν), Μανούσος
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Νάστος, Μαραγκός, Πουγγουράς, Γιαννούλης, Βεργώνης, Σιόντης (85’ Κόλα), Νέτο (57’ Μερεμπασβίλι), Μαζέβσκι, Aμπντούν, Ναζλίδης(69’ Καϊκούτ),

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα