Στην τελική ευθεία για… Τραμπζονσπόρ ο Σαμαράς!

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά, βρίσκεται, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην Τουρκία, η διοίκηση της Τραμπζονσπόρ, η οποία έχει ως εναλλακτική λύση τον Οσβάλντο της Γιουβέντους!

Φαίνεται πως οι γείτονες Τούρκοι βλέπουν στην Ελλάδα πολλών ειδών ευκαιρίες επένδυσης, καθώς δεν ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τα λιμάνια της χώρας και τα νησιά μας, αλλά και με… ποδοσφαιριστές! Σύμφωνα με ανθρώπους της διοίκησης της Τραμπζονσπόρ, το αμέσως επόμενο διάστημα υπογράφει στην ομάδα τους ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη σκωτσέζικη Σέλτικ!

Οι γείτονες υποστηρίζουν πως οι διαπραγματεύσεις έχουν εισέλθει στο τελικό τους στάδιο και το επόμενο 48άωρο αναμένεται ο Γιώργος Σαμαράς να μεταβεί στην Τουρκία, προκειμένου να κλείσει και το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Ωστόσο, στον τουρκικό σύλλογο λειτουργούν αρκετά οργανωμένα και συνετά, έχοντας έτοιμο και το Plan b, ή στο πιο… ελληνικό, το εναλλακτική σενάριο, επιμένοντας στις επαφές τους με τον Ιταλοαργεντινό επιθετικό της Σαουθάμπτον, Οσβάλντο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Γιουβέντους. Ο ξένος επιθετικός παρουσιαζόταν και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να διαψεύδουν ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα τους. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες πάντως, ο Ολυμπιακός όντως ενδιαφερόταν, αλλά αποσύρθηκε, καθώς ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ίντερ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα