Στηρίζουν Λίλα οι οργανωμένοι του ΠΑΣ

Υπαρκτές, αλλά μεμονωμένες ήταν οι αποδοκιμασίες εναντίον του Άντι Λίλα στο ματς του ΠΑΣ με τον Ηρακλή.

Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής των Ιωαννίνων, θιασώτης προφανώς της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας και ενδεχομένως Αλβανός εθνικιστής, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μπροστά το ηπειρώτικο κοινό και αποδοκιμάστηκε από μερίδα φιλάθλων.

Οι οργανωμένοι του ΠΑΣ, όμως, δείχνουν να υπερασπίζονται τον Λίλα, παρά τις… παρασπονδίες του και μάλιστα ως μέλος συλλόγου μίας περιοχής που θίγεται από αυτές τις ιδέες που κουβαλά.

«Χειροκροτήθηκε ο Λίλα από τους περισσότερους φιλάθλους ο Λίλα κατά την είσοδό του με αλλαγή στον αγώνα… Δεν έλειψαν βέβαια και μερικοί που προφανώς επηρεασμένοι από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις προέβησαν σε αποδοκιμασίες… Ο πανηγυρισμός του Λίλα στο Καραϊσκάκη σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να τιμωρηθεί από κανέναν… Τουναντίον μάλιστα…. Οι έχοντες διαφορετική άποψη μόνο για ρατσιστικές συμπεριφορές μπορούν να κατηγορηθούν…», γράφει η ανακοίνωση των Blue Vayeros!

Η διοίκηση του, ωστόσο, δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις απόψεις του παίκτη και των οργανωμένων και μάλλον θα προβεί σε αποδέσμευσή του το καλοκαίρι, αν όχι νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα