Στη Βαρκελώνη η «Εθνική Ελλάδος Τεχνολογίας»

Τη συμμετοχή της Ελλάδας για 4η συνεχόμενη φορά με εθνικό περίπτερο στο Mobile World Congress 2016 και στην παράλληλη εκδήλωση 4YFN (Four Years From Now) για Start Ups, που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη το τετραήμετο 22-25 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

Με αυτή τη συμμετοχή δίδεται ξανά η δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες εταιρείες, αλλά και σε Start Ups να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, στο σημαντικότερο παγκόσμιο γεγονός στο χώρο, όχι μόνο των κινητών επικοινωνιών, αλλά και στον ευρύτερο τομέα της ψηφιακής αγοράς και των σχετικών τεχνολογιών.

Η φετινή ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress θα αναδείξει όλο το οικοσύστημα της καινοτομίας και τεχνολογίας της χώρας. Εταιρείες, ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, η Πολιτεία καθώς και startups θα συμμετέχουν με διάφορους τρόπους σε αυτή την αποστολή. Εταιρίες όπως η Viva, η Entersoft, η Singular Logic, η Crypto, η M-pass, η Upcom, η Telenavis, η Cytech αλλά και startups με σημαντική δυναμική όπως η Avocarrot και η DoctorAnytime και άλλα θα συμμετέχουν στο φετινό concept που είναι 24 ώρες με τη χρήση ελληνικής τεχνολογίας.

Ο κύριος στόχος της φετινής αποστολής είναι η εδραίωση του ονόματος της Ελλάδας στο διεθνή χώρο της υψηλής τεχνολογίας και του mobile internet ειδικότερα. Σε δεύτερο επίπεδο, στόχος της αποστολής είναι η δημιουργία συνεργιών και η δικτύωση των επιχειρήσεων με αντίστοιχες επιχειρήσεις του εξωτερικού. Η περσινή αποστολή με πάνω από 100 άτομα, 30 επιχειρήσεις, 6 startups είχε σημαντικά αποτελέσματα. Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 200 κανονισμένες συναντήσεις και επαφές με 20 εθνικές αποστολές.

Συνδιοργανωτές και υποστηρικτές της συμμετοχής είναι η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και το Enterprise Greece, ενώ η συμμετοχή στο 4YFN γίνεται με τη συνεργασία της Hellenic Start ups Association.

Σημειώνεται ότι χορηγοί της αποστολής είναι η Eurobank, η Wind και δύο σημαίνουσες επιχειρήσεις του οικοσυστήματος, η Viva και η Upstream. Υποστηρικτές οι Softweb, Earths Brandsκαι το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Χορηγός επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων η one9six. Media Partner η SmartPress.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα