Στη λίστα της Έβερτον ο Λούκας Πέρεθ

Μία ακόμη ομάδα εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η Έβερτον ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την αγορά του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, η ομάδα του Λίβερπουλ είναι έτοιμη να προσφέρει 18 εκατ. ευρώ στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την απόκτηση του 27χρονου.

Η παραμονή του Ρομέλου Λουκάκου στο «Γκούντισον Παρκ» έχει ανεβάσει τον πήχη της ομάδας για τη φετινή σεζόν, με τον Ρόναλντ Κούμαν να θέλει να πλαισιώσει τον Βέλγο με κάποιον γρήγορο επιθετικό.

Την περσινή σεζόν ο Λούκας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσει με τη «Ντέπορ», καθώς σε 39 συμμετοχές είχε 19 γκολ και 11 ασίστ, ενώ φέτος δείχνει να διατηρεί την εξαιρετική του φόρμα, καθώς στη νίκη της Λα Κορούνια επί της Εϊμπάρ για την πρώτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος με 2-1, δημιούργησε το πρώτο και πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Η εξέλιξη αυτή, κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να «τρίβουν τα χέρια τους», καθώς σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας στην Έβερτον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία του, αφού διατηρεί πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα