Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Νίκλας Μπέντνερ

Με τον Φρανκ Άρνεσεν μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, κανένα σενάριο σχετικά με μετεγγραφικό ενδιαφέρον δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου, ιδίως αν ο παίκτης είναι Σκανδιναβός. Η τελευταία πληροφορία θέλει τον «Δικέφαλο του βορρά» να ασχολείται με την περίπτωση του Νίκλας Μπέντνερ.

Πριν από δέκα χρόνια, στα 17 του, είχε καταλήξει στην Άρσεναλ διότι θεωρούταν μεγάλο ταλέντο, αλλά ουδέποτε ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των «κανονιέρηδων» και του Αρσέν Βενγκέρ. Οι δύο σχετικά συμπαθητικές χρονιές στο Λονδίνο (από το 2008 μέχρι το 2010 πέτυχε 27 γκολ σε 81 ματς) δεν ήταν αρκετές για να τον θέσουν στο τοπ ράφι των Ευρωπαίων επιθετικών και το ότι είχε ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις στις μικρότερες ομάδες που δινόταν δανεικός δεν λέει πολλά, καθώς στις μεγαλύτερες (Γιουβέντους και Βόλφσμπουργκ που είναι τώρα) είναι μετριότατος.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, βέβαια, στα 27 του χρόνια, ίσως και να αποτελεί ιδανική λύση, αλλά αυτό θα φανεί μόνο αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που τον φέρνουν στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα